STEAK HOUSE DE NESSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2183 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steak house De Nesse. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 21:52 Heerlijke grillmix
7 jul 2024 om 17:53 Bezorging 15min eerder, eten goed op temperatuur. Zoals altijd Prima
3 jul 2024 om 12:08 Goed...zoals altijd
27 jun 2024 om 20:39 Ruim 2 uur voor de gewenste tijd besteld en meer dan een uur te laat bezorgd. Restaurant niet bereikbaar voor informatie. Jammer.
21 jun 2024 om 20:20 Top normaal duurde bezorging lang maar nu echt voor de gewenste tijd toch. Eten was heerlijk warm en vers. Ga zo door
17 jun 2024 om 10:17 Het eten was lekker. Maar voor die prijs had bij de shoarmaschotel wel een pitabroodje erbij gemogen
16 jun 2024 om 23:12 Eten was prima en bezorg tijd was prima op de aangegeven tijd.
16 jun 2024 om 22:07 2e keer dat ik hier besteld heb omdat ik wat gasten over de vloer had. Gewoonweg goed: hoge kwaliteit ribs en een zeer nette service, alsof de eigenaar het zelf kwam langsbrengen. 6-sterren.
9 jun 2024 om 22:15 Eten was goed alleen elke keer 1,5 uur moeten wachten is beetje irritant
8 jun 2024 om 21:23 Wij hebben een moeilijk te vinden adres. Bezorger nam telefonisch contact op. Bleek achteraf achter ons huis te staan. Erg vriendelijk. Heerlijk gegeten.
8 jun 2024 om 20:06 Het vlees was te droog, te doorbakken. Dus voor het geld dat we betaalden slecht
6 jun 2024 om 22:08 Zoete spareribs niet zoals we zijn gewend, patat slap. Keurig op tijd geleverd, vriendelijke bezorger.