STEAK HOUSE DE NESSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1801 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steak house De Nesse. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:23 Het is altijd lekker, nooit iets missgegaan, als het drukker is moet je natuurlijk langer wachten (veel bestelingen omdat alles zo lekker is)
28 nov 2022 om 20:31 Smaak was prima, wij misten wel de eigengemaakte knoflooksaus.
27 nov 2022 om 20:42 Bezorgtijd was langer dan 2 uur terwijl bij bestelling werd aangegeven 40 tot 60 minuten. Erg jammer... voor ons niet nog een keer.. het eten was over het algemeen lekker, maar de kebab was wel droog.
26 nov 2022 om 20:21 Mixed grill en spare ribs zijn echt een aanrader. Alleen duurde de bezorging met meer dan anderhalf uur wel erg lang.
26 nov 2022 om 19:41 De bezorger klaagde dat ik te ver weg woonde
22 nov 2022 om 16:47 Heel erg lekker!
20 nov 2022 om 20:44 Bezorgtijd bijna 2,5 uur
18 nov 2022 om 21:53 Veel geld en weinig eten. Erg aan de prijs. Volgende keer maar kapsalon doner voor 1/3 Vd prijs.
16 nov 2022 om 19:45 Prima
15 nov 2022 om 18:10 Ik had 7 schotels besteld en dan krijg je maar 6 porties patat. Je betaald daar wel voor. Jammer!! Verder was het eten erg lekker
12 nov 2022 om 21:20 Eten besteld...super shoarma... maar kreeg een normale shoarma.. veel te laat bezorgd.. ik ben dit niet gewend van de Nesse, jammer
12 nov 2022 om 20:45 Heerlijk gegeten, goede porties en het was er eerder dan voorspeld.